Veluwe zonepanelen reiniging

 

Zonnepanelen schoon in midden Nederland

 

Laat nu uw zonnepanelen reinigen
Schone zonnepanelen hebben meer rendement !

 

wilt u uw panelen laten reinigen?

Neem dan nu contact met ons op.

Wij zijn te bereiken via telefoonnummer 06-59400235, 

Of via e-mail glasbewassing@veluweservicediensten.nl


 

Wij reinigen zonnepanelen in midden nederland, en hebben daarbij geen wachtlijst.
Na telefonisch of e-mail contact, maken wij een afspraak voor dezelfde of de volgende week.

Zonnepanelen hebben onderhoud nodig.

Als zonnepanelen niet worden gereinigd zal de productie afnemen

Net als ramen worden zonnepanelen op den duur ook vuil.

Door dit vuil kan minder licht de zonnecellen bereiken waardoor de energieopbrengst zal afnemen. Het is dus verstandig uw zonnepanelen eens per jaar te laten reinigen.

Hierdoor blijft de energie productie optimaal en zal eventueel ophopend vuil tussen het aluminium frame en het glas worden voorkomen.

TNO-studie heeft aangetoond dat vervuiling van zonnepanelen een duidelijk effect kan hebben op het rendement ervan. Dit onderzoek heeft uitgewezen dat het rendement van vieze zonnepanelen na één jaar tijd kan dalen met 4,4% tot 7,7%. De conclusie van dit TNO-rapport kunt u hier bekijken:TNO-rapport

 

Uw werkzaamheden zijn bij ons in zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een lage prijs voor u uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime kennis en ervaring. Uw werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd en van begin tot einde begeleid en gecoördineerd. Daarom hebben wij ook een prima reputatie opgebouwd. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden; dan staan wij graag voor u klaar!

Service voor particulierenen bedrijven 

Wij houden niet van half werk, wij nemen het schoonmaakvak serieus. Van regulier schoonmaakwerk tot specialistische maatwerk producten kunnen klanten vertrouwen op de kracht van ons schoonmaak team.

 

Startpagina

Deze sectie is leeg.

Startpagina

De lijst is leeg.